Билков магазин "ГЕНИМА"

Политика за защита на личните данни

Декларация за защита на личните данни

Защитата на Вашите данни е важна за нас. По тази причина обработваме Вашите данни въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, ЗЗЛД,ЗЕТ. В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашият уебсайт.

Съхраняване на Вашите данни

С цел изпълнение на догора си с Вас, процеса по поръчка, обработка, доставка на продукти, ние съхраняваме Вашите данни: име, имейл, адрес, телефонен номер. Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним договорените задължения спрямо Вас. Ние не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на куриерските служби /Еконт/, нашият счетоводител.

При незавършена поръчка изтриваме въведените по нея данни. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството /ЗСч/ 10 годишен срок.

Информация за това как и какви Ваши данни съхраняваме може да получите като ни пишете на имейл genimaweb@gmail.com.

Използване на бисквитки

Бисквитките са малки файлове, които се съхраняват на Вашето устройство. Те улесняват трафика и съдържат данни за Вашия браузър.Вие може да изтриете бисквитките по всяко време чрез функциите на браузъра, който използвате.Също така можете да използвате функция на браузъра за предупреждение, когато някой сайт иска да съхрани бисквитки. Вие може да се съгласите или не.
Използването на „бисквитките“ е на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия /ЗЕТ/, чл.6, ал.1,ел.

Анализ на трафика

Нашият сайт използва инструменти да за анализ на предоставени от Google, Facebook. Тези сайтове имат собствена политика за защита на личните данни, съгласно регламента GDPR.Този анализ се извършва чрез "Бисквитки". Вие можете да изключите използването на бисквитки чрез настройките във Вашия браузър.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и/или (е) GDPR.

Права

Вие имате право да достъпите, обработвате, промените Ваштие данни, също и да изтриете данните си от сайта, т.е. "Да бъдете забравени". Данните се приемат за изтрити, с изключение на случаите, в които те са необходими, съгласно приложимото законодателство. Имате право да оттеглите съгласието си или да изпратите възражение.
Компетентен орган за защита на личните данни е Комисията за защита на личните данни.