Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане
В електрония магазин genimabg.eu може да платите по следния начин
        -  плащане при доставка


Може да поръчате също даден артикул до Вашият дом или офис по следните начини:
        - като го поръчате в електрония магазин genimabg.eu
        - като се обадите на тел. 
        - като изпратите Вашата заявка на e-mail: genimaweb@gmail.com


Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.


Възможна е разлика във външния вид на опаковките на продуктите.
Доставката се осъществява чрез куриерска фирма "Еконт"  или "Спиди" до посочения от Вас адрес или до офиса на куриерската фирма (тогава цената на куриерската услуга е най-ниска) и е за Ваша сметка. Можете сами да изчислите стойността на доставката с  тарифният калкулатор от линка по- долу :

Тарифен калкулатор - ЕКОНТ

Тарифен калкулатор - СПИДИ


Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1-3 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга.


След като пуснете поръчка ще получите автоматичен и-мейл, че поръчката е регистрирана. Ние ще се свържем с Вас на телефона въведен при регистрацията Ви и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули.


Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.


Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки, за сметка на клиента, с наложен платеж, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.


*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка с genimabg.eu координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на genimabg.eu допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.